Home » Biografie

Christ Blenzo afkomstig uit Breda in Brabant brengt een heel mooi en gevoelig lied uit genaamd “Een stil verdriet”.

Het nummer gaat over iemand die alles voor een ander over heeft, altijd klaar staat, maar geen tijd heeft om zelf te genieten. Dan heb je iemand nodig die jou laat zien dat je zelf ook belangrijk bent en waar je mee kunt lachen en van het leven geniet. Maar ook hier telt weer; Achter elke glimlach schuilt een stil verdriet.


Christ Blenzo heeft het zingen een paar jaartjes op een laag pitje gezet totdat hij met de juiste personen in contact kwam.

Christ is een samenwerking aangegaan met Marco Luesink van Studio Evolution.

Samen hebben ze naar de juiste muziek en tekst gezocht die bij Christ Blenzo past.

Op dit moment zijn er 2 nieuwe nummers geschreven die dit jaar nog gaan uitkomen.
De samenwerking tussen Christ en Marco verloopt zo goed dat Christ een heel album zal gaan opnemen die medio 2019 zal gaan uitkomen.

 

Christ draait al jarenlang mee in het artiestenwereldje, op zijn 16e deed hij al mee aan talentenjachten en werd paar keer 1e en dan weer 2e of 3e, zijn grote voorbeeld is Andre Hazes.

Ook is Christ al verschillende keren op tv geweest zoals bij "Man bijt hond" die een reportage maakte over zijn optredens en heeft hij de afgelopen jaren verschillende single,s uitgebracht waaronder "Een blik in je mooie blauwe ogen” en "Zigeunermama”.
En nu dan het nummer “Een stil verdriet” waar velen zich in zullen herkennen.

2020 Is voor Christ heel goed begonnen met een album contract bij Bling Music. 

De samenwerking is top en met heel veel vetrouwen en een heel goed gevoel zal er in maart 2020 een nieuwe single gaan uitkomen waar Christ echt naar uitkijkt.

Tevenszal er nog 2 andere si gles gaan uitkomen en in november komt er een nieuw album uit. 

Christ voelt zich thuis bij Bling Music en het hele team houdt Christ steeds op de hoogte van de laatste ontwikkeling omtrend de nieuwe nummers enzv. 

2020 kan dus al niet meer stuk voor Christ.